1 Ekim 2012 Pazartesi

Miley'nin Tüm Saç Stilleri

Miley Cyrus saçını kısacık ve sapsarı yaptığında herkesi şok etmişti! Bençok sevmedim ama. Yüzü güzel ama saç...KÖTÜ! Ayrıca biraz çılgın birine benziyor bu haliyle.Eski uzun saçları bin kat daha güzel bence bu saç modelinden. Size Miley'nin bu zamana kadar ki saçlarını topladım. Bir iki tanesi yok çünkü fotoğraflarda sorun çıktı...





Moda:Renkli Saçlar

Sanırım en sevdiğim trendlerden biri. Rengarenk saçlar! Katy Perry, Demi Lovato gibi ünlülerin kullandığı bu renkli saçlar bence çok şeker. Bakın başka hangi ünlüler bu saçı kullanmış.





Vannesa Hudgens

High School Musical filmiyle tanıdığımız Vanessa Hudgens'ın kırmızı halıda ki tarzı tüm modacılar tarafından çok beğeniliyor. Vannessa genelde etkinliklerde uzun elbiseler giymeyi tercih ediyor. Güzelliği yanı sıra tarzı da bir o kadar güzel.




Bu sene moda eskilere dönüyor. Yani 2000'den önceki yıllara! Trendlerin bazıları güzel, bazıları değil. Ona siz karar verin.Bazı siteler fotoları harika veriyor.Ben Enson Neler oldu sitesini çok beğeniyorum oradan tüm yeni haberlere bakabilirsiniz bu arada, neyse işte yılın moda trendleri:






Belkide ünlüler dünyasında en değişik tarzıyla göze çarpan isim Kristen Stewart artık herkesin moda ikonu oluyor. Kendine özgü 'Çokta şeyimde' tarzı ve yüksek topuklu ayakkabıları çok az tercih etmesiyle özgür birisi olduğunu resmen bağırıyor. Ben Kristen Stewart'ın tarzına bayılıyorum çünkü çok orijinal. Evet bazen kötü seçimler yapıyor ama kendisine yakıştırmayı gerçekten çok iyi biliyor! Siz Kristen'ın tarzını beğeniyor musunuz ?

Ünlülerin Kıyafetleri-Teen Choice Awards 2012

Birazda ünlülerin kıyafetlerine bakalım. Ünlüler ne giymiş, kimin kıyafetini giymiş, hangi seneden vs. Şimdi Teen Choice Awards 2012 ' ye bakalım. Ünlülerimizin ve mankenlerin üstünden kıyafete bakın bakalım hangisine daha çok yakışmış. Yorumlarınızı  eksik etmeyin! :)